Sarantis по света


Посетете сайта на Sarantis Group

Sarantis Group | Английски

Или изберете държава

Bioten Hyaluronic Gold ампули с хиалуронова киселина

18 ФЕВРУАРИ 2022

Ново! Bioten Hyaluronic Gold ампули с хиалуронова киселина
Нека лицето ти, а не възрастта ти, говори за теб!

 

Знаете ли, че хиалуроновата киселина е мощен естествен компонент на кожата, който може да задържа вода с тегло над 1000 пъти по-голямо от нейното собствено? Нашите кожни клетки произвеждат хиалуронова киселина с цел задържане нивата на хидратация. Тя е ключът към гладката, хидратирана кожа. С течение на времето кожата губи способността си да произвежда хиалуронова киселина в нужните й количества, което води до появата на бръчки и дехидратация.
Новите bioten HYALURONIC GOLD ампули с 99% съставки от естествен произход осигуряват действие против бръчки и възвръщат естествената младост на кожата. Базирани на уникална 4D ТЕХНОЛОГИЯ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ампулите включват 5% от мощен комплекс, състоящ се от 4 различни вида хиалуронова киселина с високо овлажняващи и противостареещи свойства, които прецизно таргетират различните слоеве на кожата, като осигуряват ефективно действие против бръчки и подобряване на еластичността. Съдържащите се ЗЛАТНИ ПРОТЕИНИ (оризови и соеви протеини, екстракт от африкански баобаб), подсилват естествената бариера на кожата и подобряват хидратацията, като правят кожата гладка и подмладена.
Резултатите са впечатляващи - за 1 месец кожата е по-стегната с до 34%, еластичността на кожата се подобрява с до 21%, дължината и дълбочината на бръчките намалява с до 37%, подобрена е плътността на кожата.

Серията bioten HYALURONIC GOLD включва още дневен и нощен крем, серум и околоочен крем. Продуктите от серията са с минимум 85% съставки с естествен произход.

Продуктите от серията за лице bioten HYALURONIC GOLD са с иновативна формула, обогатена с 30 милиона капсули хиалуронова киселина и златни протеини, които гарантират тройно действие: бръчките намаляват, изгубената плътност на кожата е възстановена, тенът е избистрен. Кожата се усеща сияйна и обновена!

 

Sarantis Group
Със седалище в Атина и с над 50-годишна история, Sarantis Group е мултинационална компания за потребителски продукти с водещо присъствие в Източна Европа и разширяващ се географски отпечатък чрез собствени дъщерни дружества и силна експортна дейност по целия свят. Нашата мисия е да повдигнем настроението на потребителите с красива лекота, която прави ежедневието по-добро, като сме винаги наблизо, и работим в тясно сътрудничество с всички заинтересовани страни, за да създаваме стойност устойчиво. От продукти за лична хигиена, грижа за дома и здравни грижи, както и луксозна козметика, ние предлагаме добре познати марки, които имат положително въздействие върху ежедневието на хората. Със силна дейност в 12 държави, и по-специално в Гърция, Полша, Румъния, България, Сърбия, Чехия, Словакия, Унгария, Северна Македония, Босна, Португалия и Украйна, ние поддържаме динамично международно присъствие и мощна дистрибуторска мрежа от повече над 50 страни по света.

Bioten Hyaluronic Gold ампули с хиалуронова киселина (939,9KB)

Sarantis Group пуска своята нова еко слънцезащитна линия под марките Carroten, Αstrid, Κolastyna & Elmiplant

Sarantis Group, вярна на своята стратегия, увеличава  усилията си за устойчиво развитие както на ниво производство, така и на ниво продукти. Новата еко слънцезащитната линия на Sarantis Group: Carroten Eco Sun  е факт и отразява ангажимента на компанията към екологичен подход в разработването на  продуктите.
Още
Change cookies consent Revoke cookies consent